MUĞLA / FETHİYE - Silkar Günlükbaşı İlkokulu

Silkar Günlükbaşı İlkokulu

Yeni Mahalle Fethiye / MUĞLA
Vizyon
Milli değerlerine önem veren, başarıyı kendine ilke edinmiş,kendi ayakları üzerinde durmasını bilen bireylerin yetişeceği bir okul olmak.
Misyon
Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. ∙Severek gelinebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. ∙Kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst erdemli, iyi ve mutlu öğrenciler yetiştirmek için varız. .Öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerini sağlamak, onların yeteneklerini ön plana çıkaran, bilgili, saygılı, yenilikçi, cesaretli ve öz güvenli bireyler hazırlamak ve onlara gelecekte gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanımları kazandırmak için varız.
8.40--14.40
Taksi
1 özel eğitim taşıma 2 özel öğrenci servisi
İlçe Merkezi