MUĞLA / FETHİYE - Silkar Günlükbaşı İlkokulu

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü

Silkar Günlükbaşı İlkokulu Okul Aile Birliği’nden 8 Mart Kutlaması,

Fethiye Silkar Günlükbaşı İlkokulu’nun Okul Aile Birliği, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü bir çay partisi düzenleyerek kutladı.

Çalış Şimşek Otel’de düzenlenen etkinliğe, Silkar Günlükbaşı İlkokulu’nun öğretmenleri ve öğrenci velileri katıldı.

Etkinlikte, Silkar Günlükbaşı İlkokulu Müdürü Mehmet Çoban ile Rehber Öğretmeni L. Kader Beyazıt Gök birer konuşma yaptı.

Okul Müdürü Mehmet Çoban, “Tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Kadının tarihimiz boyunca verdikleri tüm emeklere teşekkür ederek şükranlarımı sunuyorum” diyerek yaptığı konuşmada toplumumuzda ki kadının yerini ve önemini birkez daha vurgulamış oldu.

Okul aile birliğinin düzenlediği etkinlik, sanatçı Eser Tunçoğlu'nun söylediği şarkılar ve Dj imiz Eda Balaban'in  caldigi parçalarla coşkuyla kutlandı.

Başta Okul Aİle Birliği Başkanımız İlknur Kırbaş olmak üzere yönetim kurulu üyelerimize, tÜm paydaşlarımıza  ve emekçi kadınlarımıza sonsuz teşekkürler...

14-03-202414-03-202414-03-202414-03-2024

Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 09:04 - Görüntülenme: 60