MUĞLA / FETHİYE - Silkar Günlükbaşı İlkokulu

Kermesimize davetlisiniz.

Mrt

Okulumuzda uygulanan planetaryum programı çerçevesinde öğrencilerimiz uzay ile ilgili kazanımlar edindiler

Mrt

Akıl ve zeka oyunlar ilçe başarısı. 25.03.2024 tarihinde yapılan ilçe yarışmasında 2/D Sınıfı öğrencimiz Diçer Ege GÜMÜŞ ikinci olmuştur. Okulumuzu başarı ile temsil eden öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Mrt

Yürütücülüğünü Bursa Cengil İlkokulu Anasınıfı Öğretmeni Çiğdem UÇAK ANCAK ın yaptığı ve 4-11 yaş arası öğrencilerle yürütülen INTERCULTURAL TRADITIONAL GAMES  (KÜLTÜRLER ARASI GELENEKSEL OYUNLAR) e Twınnıng Projesine okulumuzda dahil oldu. Projede Türkiye den 10, Romanya dan 3, Belçika dan 1, Litvanya dan 1,  Bosna Hersek ten 1, Yunanistan dan 1, Ukrayna dan 1 ortak olamk üzere 18 ortak bulunmaktadır. Projede geleneksel oyunlarımızı oynayarak öğrencilerimizin fiziksel olarak gelişimlerinin desteklenmesi ve enerjilerinin boşaltılması ayrıca farklı kültürlerin oyunlarının öğrenilmesi de hedeflenmektedir. Okulumuzda danışmanlığını Anasınıfı Öğretmenimiz Hatice ARIKAN ın yaptığı projenin çalışmaları kapsamında velilerimiz proje hakkında bilgilendirildi, veli izin belgeleri alındı, öğrenci, öğretmen ve veli anketleri  dolduruldu. Proje ile ilgili afiş ve panolar hazırlandı. Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak çalışmalarımız da okul sitemizde paylaşılacaktır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı' mızın Kabünün Yıdönümünü Çoşkuyla Kutladık.

Silkar Günlükbaşı İlkokulu Okul Aile Birliği’nden 8 Mart Kutlaması,

Fethiye Silkar Günlükbaşı İlkokulu’nun Okul Aile Birliği, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü bir çay partisi düzenleyerek kutladı.

Çalış Şimşek Otel’de düzenlenen etkinliğe, Silkar Günlükbaşı İlkokulu’nun öğretmenleri ve öğrenci velileri katıldı.

Etkinlikte, Silkar Günlükbaşı İlkokulu Müdürü Mehmet Çoban ile Rehber Öğretmeni L. Kader Beyazıt Gök birer konuşma yaptı.

Okul Müdürü Mehmet Çoban, “Tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Kadının tarihimiz boyunca verdikleri tüm emeklere teşekkür ederek şükranlarımı sunuyorum” diyerek yaptığı konuşmada toplumumuzda ki kadının yerini ve önemini birkez daha vurgulamış oldu.

Okul aile birliğinin düzenlediği etkinlik, sanatçı Eser Tunçoğlu'nun söylediği şarkılar ve Dj imiz Eda Balaban'in  caldigi parçalarla coşkuyla kutlandı.

Başta Okul Aİle Birliği Başkanımız İlknur Kırbaş olmak üzere yönetim kurulu üyelerimize, tÜm paydaşlarımıza  ve emekçi kadınlarımıza sonsuz teşekkürler...

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretm Haftası ilçe kutlama programı, İlçe Milli Eğitim  Müdürmüz Sayın Faruk KAYA, Şube ve Okul Müdürlerimiz ve velilerimizin katılımı ile 11.09.2023 tarihinde okulumuzda yapılmıştır. Programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Haz

Geleneksel Çocuk Oyunları ve Spor Festivalinde il merkezinde okulumuzu temsil ederek madalya ile katılım belgesi alan öğrencilerimizi ve öğrencilerimizin başarısında emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Geleneksel Çocuk Oyunları ve Spor Festivalinde Menteşe Atatürk Stadı'ndaki yerimizi aldık.

May

Halkoyunları gösterisi ve yıl sonu kermesimizi 24.05.2023 tarihinde gerçekleştirdik.

May

Kermesimize ve halkoyunları gösterimize davetlisiniz.

May

Büyük Onarım ve Deprem Güçlendirme sürecinde okulumuzu misafir eden Silkar Günlükbaşı Ortakulu, İbrahim Gül Anaokulu ve Mehmmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaukuluna teşekkür ederiz.

Silkar Günlükbaşı İlkokulu 15 Temmuz Çocuk Gazetesi

Kas

Cumhuriyet var oldukça adlı resim yarışmasında 4-B Sınıfı Öğrencimiz Nazmiye Belinay ÇANTALI ilçe 1. si olarak Cumhuriyet Bayramı'nda, Fethiye Kaymakamı Sayın Alper BALCI' dan ödülünü almıştır.

Ock

Okulumuzda gerçekleştirilen karne programına; İlçe Kaymakamımız Sayın Muzaffer ŞAHİNER, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Faruk KAYA, Şube Müdürümüz Şadiye CEYLAN, Okul Yöneticileri Foça Mahallesi Muhtarı İlker CAN ve velilerimiz katıldı.